welcome house logo

Welcome House


De recepten uit de Chinees-Indische keuken zijn een combinatie van verzamelende wijsheid en klinische ervaring met een traditie van 5000 jaar in medische kruiden. Al het eten dat op deze manier wordt bereidt dient als twee doelen: het heeft een therapeutische werking en het leidt tot culinaire bevrediging.
Chinese wijsheid: Liefde voor de gerechten van Welcome House is het enige goed dat niet vermindert als men het uitdeelt.

garnalen

Menukaart


Chinees-Indisch afhaalcentrum "Welcome House" heeft een zeer gevarieerde menukaart met originele traditionele Chinees-Indische gerechten. Variërend van Soepen en Loempia's tot Kip en Vis gerechten. Welcome House serveert tevens gerechten in een vegetarische variant.


rijstafel

CATERING & BUFFETTEN


Onze Chinees-Indische catering en buffetten zijn een perfecte aanvulling op een personeelsfeest, verjaardag, receptie of bedrijfsopening. Het Chinees-Indische buffet bestaat uit verschillende gerechten en hapjes. De kwaliteit van ons buffetten ligt hoog, zoals u dat gewend bent van "Welcome House".
Onze chefkoks zorgen ervoor dat u een Chinees-Indisch buffet op uw feest heeft waarop u trots kan zijn. Eventueel kan er bij de Chinees-Indische catering personeel worden ingehuurd die u gasten ontvangen en bedienen.